ДОПОМОГА

Галина Павлівкер невдоволена сусідом Андрієм Данилком

13 October 2007, 07:31
Рік тому в помешканні киянки Галини Павлівкер, 85 років, утворилася тріщина через ремонт у сусідній квартирі. Вона належить артисту Андрієві Данилку.

Три роки тому він купив квартиру N2. Хотів облаштувати тут студію звукозапису. Торік розпочав ремонт.

— Кілька тижнів не могла спати — так стіну довбали. Після цього на ній з’явилася тріщина, — жінка показує на ліву стіну зали. — Я затуляла її картинами, але ж потріскала вся стіна. Жалілася працівникам студії. Вони обіцяли оплатити ремонт. Та досі від них ні слуху, ні духу, — розповідає ”ГПУ” Галина Павлівкер.

Відтоді як співак облаштував студію в 100-річному будинку N112а на вул. Саксаганського, в під’їзді стало гамірно. Окрім того, тут постійно чергують прихильники артиста.

Дотепер Галина Павлівкер жодного разу не бачила Данилка. Жінка каже, за стінкою не чути його співів. Припускає, що у студії встановили систему якісної звукоізоляції.

— Жодного разу новий сусід не зайшов, не привітався, — веде далі киянка.— Кілька місяців тому до мене прийшла його адвокат — молода приємна жінка. Побачивши стіну, здивувалася. Сказала, що заплатила працівникам Шевченківського ЖЕКу N1004 50 доларів, аби ті відремонтували її. Пообіцяла все залагодити. Та досі цього нічого не зробили.

Півроку тому в студії звукозапису виникла пожежа.

— Загорілася електропроводка. Викликали пожежників. У сусіда нікого не було вдома, тому рятувальники ледь потрапили всередину. Я кілька годин сиділа в садку, бо помешкання було задимлене.

Галина Павлівкер народилася в Ростові-на-Дону. У Києві закінчила художній інститут. Після смерті чоловіка мешкає в двокімнатній квартирі сама. Каже, має все необхідне для життя — рояль, на якому грає, письмовий стіл і старенький диван. Жінка пише вірші.

У будинку на Саксаганського живе понад півстоліття. Скаржиться, що його перетворюють на офіс — із кожним роком тут дедалі менше квартир. Кілька років тому ЖЕК продав підвал, розташований під квартирою Галини Павлівкер, підприємцеві з Вірменії. Той відкрив кафе. Через це в помешканні жінки почала провалюватися підлога.

http://gpu.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі