Економіка

Підприємства Житомирської області реалізували продукцію на 9 млрд. грн.

1 November 2011, 09:00

За 9 місяців поточного року в області промисловими підприємствами реалізовано продукції на 9,2 млрд. грн., що у діючих цінах на 19% перевищило поставки минулорічного періоду, – повідомили Житомир.info в Головному управлінні статистики у Житомирській області

За галузевим внеском 74% обсягу припало на продукцію переробної промисловості. Зокрема, харчові продукти і напої склали 30% обласної реалізації, неметалеві мінеральні вироби – 11%, машинобудівна, металургійна продукція та готові металеві вироби – по 7%, продукція деревообробної промисловості, легкої, хімічної і целюлозно-паперової – в межах від 3% до 6%. Обсяги поставок підприємств з виробництва та розподілення електроенергії, газу та води склали 16% обласних, добувної галузі – десяту частину.

За територіальним розподілом підприємства обласного центру забезпечили 31% поставок. Чверть склав загальний внесок промисловості інших міст обласного значення. Серед районів найбільш впливові – Житомирський, Володарсько-Волинський та Новоград-Волинський, в яких сформовано від 4% до 6% обсягу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі