Спорт

«Вad game» та буря після матчу Iспанiя-Хорватiя. Репортаж журналіста Житомир.info Славка Ратинського

20 June 2012, 00:42

Фоторепортаж журналіста Житомир.info В’ячеслава Ратинського з Євро-2012: про матч Іспанія-Хорватія, який закінчився з рахунком 1:0, та післяматчеву бурю.

 «Привіт, друзі. 18 червня знову був у Гданську (це там, де найкрасивіший стадіон) на матчі Іспанія-Хорватія, де на останніх хвилинах іспанці запхали м’яч у ворота хорватів. І це мене страшно засмутило, мало того, що був не матч, а якась біганина в центрі поля, так ще й Іспанія знову виграла. Хорвати показували гарну гру під час чемпіонату, але таки поїхали додому. Коло мене сидів дядько з Associated Press і так само голосно матюкався, повторюючи «bad game, very bad game». Рахунок 1:0.

Того дня я приїхав до Гданська по обіді і вирішив сходити до фан-зони, пофотографувати вболівальників. Прийшов - а там пусто. Звичайно, при температурі +39 градусів і такій духоті всі ховаються в парках і барах. Тим більше, що і не було там що робити: ведучий травить жарти про тренера збірної Польщі – Смуду (на зразок: Смуда об’явив, що після поразки збірної на Євро-2012 йде з команди, купує балалайку і гратиме у варшавських переходах), а на сцені виступали якісь польські попсарі. А вчора було дійсно душно, я передчував, що буде дощ і боявся, що почнеться він під час матчу. На щастя цього не сталося.

Після матчу я пішов до прес-центру, і поки вирішував там справи на дворі почалося щось страшне, це навіть не просто злива, а цілий ураган, з блискавками, градом і поривами вітру майже 20 м/с. Прес-центр так шатало, що всередині почалася міні-паніка, люди не знали, що робити, бо думали що все завалиться їм на голову, а на вулицю вийти неможливо через сильну зливу. До речі, читав, що метеорологи передбачали таку погоду, і навіть говорили, що матч може бути перерваний.

Злива почалася біля 23.30, а потяг у мене до Варшави був о 00.15, тому я швидко зібрався, одягнув два дощовики і побіг на електричку. Коло стадіону стяло кілька сотень вболівальників, які так само як і я прямували до потягу, не зважаючи на дощ я зробив кілька фото. Дуже змок, але встиг на потяг. А наступний мій матч – 21 червня, 1/4 фіналу, Чехія–Португалія. Має бути цікаво», - ділиться враженнями Славко у своєму блозі.

Дивіться також фотозвіти з Євро-2012 про матчі: Росія-Чехія, Італія-Іспанія, Росія-Польща, Італія-Хорватія., Греція-Росія.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі