Влада

Земля для фірми «Гарде»: депутати обурюються, заступники мера Житомира захищають, міліція розслідує

4 October 2013, 18:44

 3 жовтня земельна комісія відмовились включати в порядок денний питання «Про надання дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічної документації із землеустрою юридичним та фізичним особам».

Депутати міської ради Володимир Михалець та Олександр Рабінович зазначили, що матеріали прийшли із запізненням, і профільна комісія не має змоги з ним детально ознайомитись.

«Там є питання по фірмі «Гарде» - три об’єкти виносяться на розгляд, в той час як є інформація про те, що там порушено справу по захвату землі,» - наголосив Володимир Михалець.

Проте заступники мера Галина Семенець та Наталія Леонченко активно відстоювали це земельне питання, звинувачували комісію в незнанні регламенту і натякали, що проект рішення все одно потрапить на сесію міської ради.

Юрист Олексій Ясюнецький каже: за фактом незаконного зайняття земельної ділянки приватною фірмою «Гарде», яку заснував нинішній мер Житомира Володимир Дебой, було відкрите кримінальне провадження, потім його закрили, але після звернення народного депутата Геннадія Зубка розслідування продовжили.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі