Суспільство

У житомирському музучилищі обрали нового директора

31 December 2013, 10:25

24 грудня в Житомирському музичному училищі імені В.С. Косенка Житомирської обласної ради відбулись вибори директора.

Про це Житомир.info розповіли працівники музучилища.

На посаду керівника закладу претендували чотири викладачі училища: Світлана Демидова, Руслан Козаченко, Віктор Козловський та Євгеній Шестаков.

Під час загальних зборів трудового колективу обрали виборчу та лічильну комісії, затвердили бюлетень для таємного голосування. Кожен із кандидатів на посаду директора ознайомив колег зі своєю програмою дій та відповів на питання.

Після виступу кандидатів відбулося таємне голосування. Лічильна комісія провела підрахунок голосів та оголосила результати виборів. Переміг Євгеній Шестаков, якого підтримали 60 з 144 членів трудового колективу. За Руслана Козаченко проголосувало 48 осіб, за Світлану Демидову – 30, а за Віктора Козловського – 6.

Збори відбулись за участю начальника управління культури Житомирської облдержадміністрації Юрія Градовського та його заступників, а також юристів обласної ради.

Вибори пройшли у відповідності до вимог чинного законодавства та статуту училища.

43-річний Евгеній Шестаков працює в Житомирському музичному училищі імені В.С. Косенка з вересня 1996 року. З 1992 по 1996 роки навчався на Оркестровому факультеті Донецької державної музичної академії, отримав диплом магістра.

Як повідомляв Житомир.info, колишній директор музучилища Борис Свириденко був звільнений за згодою сторін. За словами начальника управління культури Житомирської облдержадміністрації Юрія Градовського, з приводу ситуації в навчальному закладів відкрито кримінальне провадження.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі