Події

Ввечері ще одного активіста євромайдану невідомі жорстоко побили на околиці Житомира

21 January 2014, 01:16

 Ще одного активіста житомирського євромайдану жорстоко побили невідомі на околиці міста.

20 січня близько 22.00 години за переїздом на Крошні троє молодиків напало на Івана Фурлета і жорстоко побили. За словами Івана, вони підстерігали його у машині темного кольору зі столичними номерами. Коли він пройшов повз, невідомі вибігли з автівки і побігли за активістом, збили його з ніг та почали його бити руками і ногами. Закінчивши справу, молодики сіли у авто і поїхали.

Іван викликав «швидку» і міліцію, а також зателефонував друзям. Побитого активіста забрали у травмпункт ЦМЛ №2 (на Богунії). У Івана рваний поріз на лобі – йому наклали 5 швів, кілька дрібних розсічень голови, численні гематоми на обличчі та тілі, перелом руки зі зміщенням.

Міліція доїхала до Івана Фурлета лише за дві години, коли його повезли на рентген у міську лікарню №1. Кажуть, ніяк не могли знайти постраждалого, хоча телефоном журналісту Житомир.info у міськвіділі сказали, що оперативна група виїхала одразу.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 19 січня невідомі напали на активіста місцевого євромайдану, редактора газети «20 хвилин» Влада Пучича.

Нагадаємо, що 24 листопада у під’їзді будинку побили активіста житомирського євромайдану Влада Пучича. Ще один напад на Пучича та інших учасників євромайдану стався в ніч з 28 на 29 листопада. На ще одного активіста, Дмитра Ткачука, невідомі нападали 21 грудня. В ніч з 10 на 11 січня двері квартир Влада Пучича та Дмитра Ткачука намагалися вибити невідомі. Ткачук, Пучич і Фурлет є членами партії ДемАльянс.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі