Місто

Тендер на закупівлю хліба для житомирських дитсадків відмінили через «порушення законодавства»

5 March 2014, 15:51

Тендер на закупівлю хліба для житомирських дитсадків відмінили через півтора місяця після оголошення результатів конкурсних торгів.

Як повідомляв Житомир.info, на початку січня були оголошені результати тендеру на закупівлю хліба та батонів для дитсадків, який проводило управління освіти Житомирської міськради. Торги проводились по трьох лотах: хліб із суміші пшеничного борошна другого ґатунку та житнього борошна, хліб пшеничний вищого ґатунку та першого ґатунку, батон пшеничний вищого ґатунку. Згідно протоколу розкриття пропозиції конкурсних торгів, усі лоти виграло ТОВ «Бердичівський хлібозавод», яке запропонувало найнижчі ціни на хлібобулочну продукцію.

Однак 18 лютого комітет з конкурсних торгів прийняв рішення не укладати договір про закупівлю хліба з ТОВ «Бердичівський хлібзавод».

«Торги відмінено відповідно до абзацу 3 частини 1 статті 30 Закону України «Про здійснення державних закупівель» (неможливості усунення порушень, які виникли через виявлені порушення законодавства з питань державних закупівель)», - йдеться в обґрунтуванні причин відміни тендеру у звіті про результати проведення процедур відкритих торгів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі