Місто

З Києва присилають нових керівників, бо хочуть приватизувати завод до виборів, - працівники Житомирського ЛГЗ

15 May 2014, 11:32

15 травня працівники ДП «Житомирський лікеро-горілчаний завод» знову вийшли на акцію протесту проти чергового призначення Державним управлінням справами нового керівника.

Нагадаємо, на початку травня ДУС призначило новим директором підприємства Ігоря Касіча, але працівники були проти цього, а тому не пропустили керівника на його робоче місце. Касіч написав заяву на звільнення, після чого в Державному управлінні справами в короткий термін затвердили кандидатуру нового директора. Ним став Сергій Антонович Пиртко.

Але і ця кандидатура не задовольнила працівників заводу. 14 травня охорона ЖЛГЗ знову не пропустила новопризначеного директора, в той час як увесь трудовий колектив підприємства поїхав до Києва вимагати, щоб керівника призначали за їхнім погодженням.

Працівники лікеро-горілчаного заводу кажуть, що такі швидкі призначення нових керівників можуть бути пов’язані з бажанням певних осіб приватизувати завод до президентських виборів, а тому обіцяють і надалі протестувати та не допустять нових керівників до виконання їхніх обов’язків. Люди вимагають, щоб кандидатури керівників погоджувались з трудовим колективом.

В той же час призначений 13 травня новий керівник ДП «ЖЛГЗ» Сергій Пиртко збирається звернутися до прокуратури.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі