Влада

Департамент сім'ї, молоді та спорту Житомирської ОДА очолила письменниця

12 June 2014, 09:39

11 червня губернатор Сидір Кізін представив колективу департаменту сім’ї, молоді і спорту Житомирської облдержадміністрації нового директора – Світлану Гресь.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської ОДА.

«Як зазначив очільник області, Світлана Гресь має досвід роботи в молодіжній політиці, творчі здобутки і може похвалитися спортивними досягненнями. Він охарактеризував нового керівника як людину, що має життєву мудрість, яка допоможе налагодити роботу галузі, і виказав їй свою повну підтримку», - пише прес-служба.

Світлана Гресь подякувала за довіру і висловила впевненість у спільній плідній роботі. Вона додала, що, оскільки вже працювала у цьому департаменті, робота їй знайома.

Світлана Гресь має 8 авторських книг, 6 з них для дітей. Відома під псевдонімом Світлана Штатська. Є членом Спілки письменників України, лауреатом багатьох премій. Серед них премія Кабінету Міністрів України «За особливі досягнення молоді у розбудові України» в номінації «за творчі досягнення» (2008 р.).

У 1998-2002 роках – голова молодіжного товариства поляків м. Житомира, у 2004 р. – заступник голови комітету молодіжних організацій м. Житомира, згодом заступник голови всеукраїнської організації молодих поляків. Протягом 6 років є головою обласної літературно-мистецької студії ім. Михайла Клименка.

Фото Катерини Тарановської

Як повідомляв Житомир.info, посада директора департаменту сім'ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації стала вакантною в кінці квітня. Представники координаційної ради спортивних організацій області виступали проти призначення на місце Раїси Гули Світлани Гресь і пропонували свого кандидата. 28 травня біля облдержадміністрації з цього приводу мітингували спортсмени та представники ВО «Свобода», які захищали губернатора Сидора Кізіна.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі