Влада

Житомирські активісти добилися свого – Вадим Фокін написав рапорт про звільнення

16 August 2014, 19:38

Активісти, які виступали проти призначення Вадима Фокіна на посаду начальника УМВС України в Житомирській області, досягли своєї цілі – надвечір 16 серпня Фокін написав рапорт про звільнення.

Люди провели полковника до його автомобіля, той сів та поїхав. Шини, які палали біля будівлі УМВС, загасили бійці обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій. Після усього активісти заспівали державний гімн.

Нагадаємо, 16 серпня у Житомир знову приїхав новопризначений керівник обласного управління міліції Вадим Фокін. Біля приміщення УМВС зібралися активісти та вимагали у Фокіна написати рапорт про звільнення.

Як повідомляв Житомир.info, 15 серпня більше сотні активістів пікетували будівлю УМВС України в Житомирській області, протестуючи проти призначення нового начальника Вадима Фокіна. Вони «заблокували» кандидата на посаду біля ОДА, вимагаючи написати рапорт про звільнення, а потім спровадили його назад до Києва. Активісти хочуть, щоб житомирську міліцію очолювала місцева людина з бездоганною репутацією.

Житомир.info 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі