Місто

Вночі в Житомирі інспекція з благоустрою демонтувала чотири незаконно встановлені кіоски

8 September 2014, 12:34

 У Житомирі за демонтаж самовільно встановлених МАФів взялася інспекція з благоустрою.

Ще вчора чотири кіоски стояли на Старому бульварі та на вул.Черняховського, але в ніч на 8 вересня їх звідти прибрали і звезли на територію КП «Зеленбуд». Тут, поряд із демонтованими пересувними рекламними бордами і зваленими пам’ятниками Леніну і Марксу, кіоски чекатимуть, доки власники заплатять штрафи.

Два тижні тому власники МАФів отримали попередження, що відповідно до рішення виконкому демонтажу підлягає 84 тимчасових будівлі, - розповідає перший заступник мера Житомира Сергій Сухомлин. Він переконує: встановлювати кіоски без дозволів, як це було ще минулого року, підприємцям не дозволять, тож радить їм самостійно прибирати незаконні споруди і займатися оформленням документів в управлінні архітектури.

Але замість того, щоб отримати дозвіл, підприємці намагаються силоміць забрати своє майно – розповідає сторож комунального підприємства «Зеленбуд».

Наразі інспекція з благоустрою вже демонтувала 8 кіосків. Прибрати з вулиць решту незаконних тимчасових будівель обіцяють за півтора місяці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі