Суспільство

У райцентрі Житомирської області ховатимуть двох бійців, один з яких помер у Харківському госпіталі

9 September 2014, 15:15

9 вересня у місті Новограді-Волинському Житомирської області проведуть в останню путь двох земляків, котрі загинули під час антитерористичної операції на сході України.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської обласної державної адміністрації.

Так, відбулося прощання з навідником-оператором механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону військової частини – польова пошта В2731 30-ї окремої механізованої бригади міста Новограда-Волинського, старшим солдатом за контрактом Юрієм Глуховим. Бійця поховають на одному з місцевих кладовищ.

Юрій Валерійович Глухов народився 12 листопада 1993 року у місті Новограді-Волинському, де наразі проживають його мама та молодший брат.

В результаті бойових дій під час виходу з оточення 31 серпня військовослужбовець отримав поранення. Бійця доставили в Харківський шпиталь, де він перебував у важкому стані. 6 вересня серце молодого чоловіка зупинилося.

Цього ж дня родичі, бойові побратими, місцеві жителі попрощалися також і зі спеціалістом служби захисту інформації 30-ї окремої механізованої бригади міста Новограда-Волинського, старшим сержантом контрактної служби Олександром Гордійчуком.

Поховають загиблого у селі Барвинівка Новоград-Волинського району.

Олександр Михайлович Гордійчук, 1983 року народження, одружений. У полеглого військового залишилися дружина, неповнолітня донька та батьки. Його родичі проживають наразі у Новограді-Волинському.

Числився у списку безвісти зниклих.

Надвечір 9 вересня на сайті Новоград-Волинської міської ради з’явилась інформація про похорон старшого солдата за контрактом Юрія Глухова. Поховали хлопця з військовими почестями на міському кладовищі по вулиці Чехова, в секторі для почесних поховань «Алея слави». У нього залишилися мама Любов Петрівна та брат Євген.

Фото відділу інформації та зв’язків з громадськістю міської ради

Як повідомляв Житомир.info, напередодні Новоград-Волинський прощався з лейтенантом Олександром Марчуком, капітаном за призовом Валерієм Юрченком та майором Миколою Лісовським.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі