Місто

У Житомирі вирішили надати земельні ділянки 45 пораненим та сім’ям 9 загиблих учасників АТО. Список

28 November 2014, 16:30

 Влада Житомира визначила пріоритети виділення землі учасникам антитерористичної операції та вирішила надати земельні ділянки 46 пораненим та сім’ям 9 загиблих бійців.

Відповідні протоколи засідання робочої групи для розгляду клопотань громадян, які приймали участь у антитерористичній операції по врегулюванню кризової ситуації в Україні та звернулися стосовно надання дозволів на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок опубліковані на сайті Житомирської міської ради.

«Відповідно до рекомендації даної комісії в першу чергу розглядаються клопотання сімей загиблих, в другу – поранених. Третім пріоритетом є виділення земельних ділянок військовослужбовцям, які приймали участь у антитерористичній операції по врегулюванню кризової ситуації в Україні та отримали поранення. Четвертим пріоритетом є виділення земельних ділянок військовослужбовцям, які приймали участь у антитерористичній операції по врегулюванню кризової ситуації в Україні. В окремому порядку розглядати звернення військовослужбовців, які приймали участь у антитерористичній операції по врегулюванню кризової ситуації в Україні, інших бойових операціях та миротворчих місіях, одноосібно виховують неповнолітніх дітей або мають особливий соціальний статус», - інформує міська рада про результати першого засідання комісії 3 жовтня 2014 року.

Під час другого засідання, яке відбулося 10 листопада, начальник управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища Євгенія Черкасова повідомила, що вже розроблено і затверджено детальний план території розміщення малоповерхової забудови в районі вул. Червоноармійської, де є можливість виділити 22 земельні ділянки по 0,08 га та розробляється детальний план території розміщення малоповерхової забудови в районі вул. Кармелюка – Радонова – Денишівська, де є можливість виділити близько 50 земельних ділянок по 0,06-0,08 га.

За результатами обговорення, обміну думками та поіменного голосування учасники засідання робочої групи прийшли до такого спільного висновку:

1. Виділити земельні ділянки сім’ям 9 (дев’яти) військовослужбовців, які зареєстровані в місті Житомирі, є представниками територіальної громади міста і загинули в ході антитерористичної операції на Сході країни.

2. Виділити земельні ділянки 45 (сорока п’ятьом) військовослужбовцям, які зареєстровані в місті Житомирі, є представниками територіальної громади міста приймали участь у антитерористичній операції по врегулюванню кризової ситуації в Україні та отримали поранення, згідно наступного списку:

1)Бондаренко Сергій Віталійович

2)Філіпенко Петро Михайлович

3)Ушко Володимир Володимирович

4)Резнік Іван Петрович

5)Вітвіцький Євген Сергійович

6)Соснін Володимир Миколайович

7)Череватов Віталій Васильович

8)Сидорчук-Шмідт Максим Дмитрович

9)Бернацький Олексій Петрович

10)Клюковський Микола Юзефович

11)Андрощук Петро Володимирович

12)Ярошинський Валерій Вікторович

13)Бурчак Андрій Петрович

14)Гресько Дмитро Володимирович

15)Прокопишен Олександр Володимирович

16)Бежан Дмитро Анатолійович

17)Новіцький Руслан Олександрович

18)Іваненко Олег Сергійович

19)Коцута Ігор Анатолійович

20)Матвійчук Дмитро Сергійович

21)Фетько Іван Вікторович

22)Керекеша Валерій Русланович

23)Скачков Володимир Володимирович

24)Бондарчук Андрій Григорович

25)Тимофеєв Михайло Олексійович

26)Деребов Денис Ігорович

27)Білоцький Олександр Вікторович

28)Чупрун Ігор Миколайович

29)Стадніков Олександр Ігорович

30)Климчук Володимир Ігорович

31)Осипенко Руслан Васильович

32)Гулевець Олексій Вікторович

33)Пашкевич Василь Михайлович

34)Кондратенко Сергій Васильович

35)Щенявський Олександр Анатолійович

36)Жигалло Андрій Миколайович

37)Бондарчук Олег Андрійович

38)Цимбалюк Григорій Миколайович

39)Загладько Віталій Віталійович

40)Пилипчук Віталій Васильович

41)Бутніцький Олег Олександрович

42)Ковальський Валентин Геннадійович

43)Весельський Юрій Павлович

44)Івах Дмитро Анатолійович

45)Кравчук Олександр Іванович

3. Виділити земельну ділянку молодшому сержанту Буряченку Петру Петровичу, який зареєстрований в місті Житомирі, є представником територіальної громади міста, приймав участь у антитерористичній операції по врегулюванню кризової ситуації в Україні та отримав травму і є учасником бойових дій в Іраку.

4. Звернутися з клопотанням до Житомирської обласної ради щодо виділення земельних ділянок для семи військовослужбовців, які не зареєстровані в місті Житомирі, є представниками територіальних громад населених пунктів Житомирської області, приймали участь у антитерористичній операції по врегулюванню кризової ситуації в Україні та отримали поранення, згідно наступного списку:

1)Рудніцький Ігор Костянтинович – с. Новий Завод Червоноармійського р-ну

2)Поліщук Микола Васильович – с. Гальчин Андрушівського р-ну

3)Ткачук Ігор Костянтинович – с. Вереси Житомирського р-ну

4)Завроцький Юрій Юрійович – смт. Гуйва Житомирського р-ну

5)Козінський Геннадій Анатолійович – смт. Биківка Романівського р-ну

6)Щавлінський Володимир Анатолійович – смт. Биківка Романівського р-ну

7)Поліщук Віталій Володимирович – с. Карпівці Чуднівського р-ну 

5. Доручити управлінню містобудування, архітектури та дизайну міського середовища Житомирської міської ради провести розподіл виділених земельних ділянок за конкретними громадянами на графічних матеріалах – детальних планах території розміщення малоповерхової забудови.

Головував на обох засіданнях робочої групи перший заступник мера Житомира Сергій Сухомлин.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі