Влада

Управлінню пенітенціарної служби в Житомирській області представили нового керівника - із Луганська

24 December 2014, 17:37

24 грудня колективу управління ДПтС України в Житомирській області та керівництву установ виконання покарань області представили новопризначеного начальника - Валерія Анатолійовича Поліщука.

Про це повідомляє прес-служба управління ДПтС України в Житомирській області.

24 грудня голова Державної пенітенціарної служби України Володимир Палагнюк представив керівному складу органів та установ виконання покарань житомирського регіону начальника управління ДПтС України в області полковника внутрішньої служби Поліщука Валерія Анатолійовича.

«Валерій Анатолійович – це досвідчений фахівець і керівник, який 9 місяців очолював управління ДПтС України в Луганській області, та зумів забезпечити життєдіяльність виправних установ у надскладних умовах, а також проведення евакуації засуджених жінок з колонії, яка перебувала в районі проведення антитерористичної операції», – відмітив Володимир Палагнюк.

Також голова ДПтС України окреслив коло питань, на які в першу чергу необхідно звернути увагу новопризначеному керівнику обласного управління, зокрема, і щодо діяльності Бердичівської та Райківської виправних колоній.

В свою чергу, Валерій Поліщук запевнив керівництво відомства у своїй готовності вирішувати зазначені проблеми.

«Я вдячний керівництву Державної пенітенціарної служби України за довіру. З першого дня на посаді я уважно ознайомлюсь із станом справ на місцях, в установах, зробивши відповідні висновки, по результатах яких будуть прийняті рішення щодо поліпшення стану справ», – зазначив він.

Скрін з сайту управління ДПтС в Луганській області, де станом на 24 грудня Валерій Поліщук досі значиться, як начальник управління

Нагадаємо, 9 грудня в Житомирській області в ДТП загинув співробітник виправної колонії, крім нього в автомобілі знаходився засуджений. 

В листопаді у Бердичівській виправній колонії страйкували працівники через те, що засуджені погрожують їм розправою та вимагають від співробітників в'язниці приносити наркотики і алкоголь. У зв’язку з цим керівника колонії відсторонили від посади.

Фото прес-служби управління ДПтС України в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі