Влада

В управління ДПтС у Житомирській області переводять кадри з Луганська

12 January 2015, 18:01

12 січня начальник управління Державної пенітенціарної служби України у Житомирській області, полковник внутрішньої служби Валерій Поліщук представив колективу управління та керівному складу підпорядкованих органів та установ області першого заступника начальника управління – підполковника внутрішньої служби Ігоря Калашникова.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба управління ДПтС України у Житомирській області.

Начальник управління охарактеризував Ігоря Сергійовича як досвідченого співробітника та вимогливого керівника, - зазначають у прес-службі.

За інформацією, розміщеною на офіційному сайті управління ДПтС в Луганській області, Калашников Ігор Сергійович і досі обіймає посаду першого заступника начальника управління Державної пенітенціарної служби України в Луганській області, на яку його призначили 22 квітня 2013 року.

Як повідомляв Житомир.info, менш як 3 тижні тому, 24 грудня 2014 року на посаду начальника управління ДПтС України в Житомирській області був призначений полковник внутрішньої служби Поліщук Валерій Анатолійович, який до цього 9 місяців очолював управління ДПтС України в Луганській області.

Ігор Калашников. Фото з офіційного сайту управління ДПтС в Луганській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі