Влада

Конкурсна комісія Житомирської облради знову обиратиме керівника обласної лікарні: з 7 кандидатів залишилося 6

10 March 2015, 11:23

 Засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади головного лікаря Житомирської обласної клінічної лікарні ім. О.Ф. Гербачевського відбудеться  11 березня о 15.00 в малій залі Житомирської обласної ради.

Про це повідомляє прес-служба обласної ради та надає список претендентів:

Леськів Богдан Богданович

Сич Наталія Омелянівна

Камінський Іван Анатолійович

Лукашенко Ігор Вікторович

Прилипко Микола Іванович

Собко Тарас Дмитрович

Нагадаємо, на початку цього року було 7 претендентів на посаду головного лікар обласної лікарні: крім вище названих кандидатом також був Сабадаш Ігор Іванович – головний лікар Любарської ЦРЛ. Попереднє засідання конкурсної комісії відбулося 30 січня, але кандидата тоді так і не визначили. Після завершення обговорення заступник голови облради Руслан Годований запропонував звернутись до Міністерства охорони здоров’я із запитом, аби впевнитись, що усі кандидати на посаду головного лікаря обласної лікарні відповідають кваліфікаційним вимогам.

Як повідомляв Житомир.info, 16 лютого колектив обласної клінічної лікарні ім. О. Гербачевського підтримав кандидатуру виконувача обов’язків головного лікаря Миколи Прилипка на посаду головного лікаря закладу та направив відповідне звернення до голови Житомирської обласної ради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі