Суспільство

У Житомирській області райрада прийняла рішення про закриття 6 шкіл, сільських бібліотек і клуба

9 April 2015, 12:05

У Баранівському районі Житомирської області закриють шість шкіл-дев’ятирічок, шість бібліотек та сільський клуб. За таке рішення 3 квітня проголосували депутати районної ради на черговому засіданні сесії.

Рішення «Про оптимізацію загальноосвітніх шкіл району» опубліковане на офіційному сайті Баранівської райради.

«У зв’язку з недостатністю фінансування на утримання освітянської галузі в районі провести оптимізацію загальноосвітніх шкіл району шляхом призупинення функціонування: Закриничанської ЗОШ  І-ІІ ступенів; Красульської ЗОШ  І-ІІ ступенів; Радулинської ЗОШ  І-ІІ ступенів; Берестівської ЗОШ  І-ІІ ступенів; Лісовської ЗОШ  І-ІІ ступенів; Жарівської ЗОШ  І ІІ ступенів. А також перевести Мирославську ЗОШ І - ІІ ступенів в Мирославську ЗОШ І ступеню», - йдеться у рішенні сесії Баранівської райради.

Також у цей день депутати проголосували за закриття сільських бібліотек та клубу.

«У зв’язку з неефективністю роботи бібліотечних закладів рекомендувати Довбиській, Кам’янобрідській селищним, Марківській, Мокренській, Смолдирівській Ялишівській сільським радам провести оптимізацію шляхом ліквідації сільських бібліотек у с. Наталія, с. Дібрівка, с. Глибочок, с. Закриниччя, с. Іванівка, с. Лісове. У зв’язку з неефективністю роботи рекомендувати Зеремлянській сільській раді провести ліквідацію сільського клубу с. Вишнівка», - йдеться в опублікованому рішенні Баранівської райради.

Як повідомляв Житомир.info, у Малинському районі чиновники пропонують провести оптимізацію, закривши чотири малокомплектні школи.

Фото з сайту міста Баранівка

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі