Влада

У Житомирі проведуть слухання з приводу нового начальника міліції

13 May 2015, 10:36

У Житомирі проведуть громадські слухання, на яких обговорять кандидатуру новопризначеного начальника УМВС в Житомирській області. Слухання відбудуться 13 травня об 11.30 в актовій залі управління міліції на Старому бульварі.

Про це активістам, які вранці зібралися під стінами обласного управління міліції , розповів Валерій Рудик, котрого 12 травня представили колективу УМВД як нового начальника міліції.

Валерій Рудик проанонсував заплановані слухання та додав, що таке рішення він прийняв після того, як поспілкувався з губернатором Сергієм Машковським, головою облради Віталієм Французом, з прокурором та місцевими підприємцями.

Активісти запропонували новопризначеному начальнику міліції написати заяву, за якою він не приступить до виконання своїх обов’язків допоки не відбудуться громадські слухання. На що Валерій Рудик сказав, що подумає, яке формулювання може мати відповідна заява і доповість про своє рішення на зустрічі, яка відбудеться об 11.30.

Нагадаємо, Валерія Рудика 12 травня представили колективу УМВС в Житомирській області, до цього він працював на посаді першого заступника начальника департаменту протидії злочинності у сфері економіки МВС України.

У цей же день місцеві активісти виступили з протестом проти того, що в черговий раз нового начальника житомирської міліції призначають «тихцем», без проведення громадських слухань. 

Подробиці громадських слухань дивіться тут

Вранці, 13 травня, активісти, як і обіцяли, прийшли до обласного управління міліції на Старому бульварі

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі