Влада

Житомирська журналістка хоче контролювати роботу Національного антикорупційного бюро

26 May 2015, 10:31

 Житомирська журналістка Ірина Ярмоленко, яка з 1 квітня працює у прес-службі міської ради, подала документи як кандидат до складу Ради громадського контролю при Національному антикорупційному бюро України.

Станом на 26 травня на сайті антикорупційного бюро опублікована інформація про 49 кандидатів у Раду громадського контролю.

Кожен кандидат подав пакет документів, серед яких: автобіографія, декларація про доходи, рішення організації про делегування та мотиваційний лист.

Ярмоленко Ірина Василівна претендує на участь у Раді як представник громадської організації «Центр Суспільних Комунікацій», яку вона ж і очолює.

«Я тележурналіст-диктор, протягом двох років працювала прес-керівником обласної політичної організації(займалася відстеженням цікавих новин, організовувала круглі столи, прес-конференцій; мала певну роботу з органами влади, стежила за контролем документації). Згодом, зрозуміла, що у політиці мені є речі неприємні, і вирішила створити у лютому 2014 р. Громадську організацію, головою якої нині і є – ЖОГО «Центр Суспільних Комунікацій». За короткий час діяльності організації вдалося домогтися від влади встановлення світлофору на аварійно-небезпечній ділянці, прохання простих громадян ігнорувалися. Ми придумали та реалізували ідею консолідації журналістського середовища завдяки акції «Журналіст в кадрі», в якій взяли більшість ЗМІ Житомира. Центром Суспільних Комунікацій був проведений спільно з «Київстар» соціально-відповідальний проект щодо популяризації читання книг, в якому участь взяло близько 100 людей, зокрема заступники голови обласної ради, адміністрації, міського голови, народні депутати, а також начальники різних управлінь», - зазначає Ірина Ярмоленко у мотиваційному листі.

Вона пише, що очікує від участі в роботі Ради підвищення професійного рівня, самовдосконалення, реалізації амбіцій щодо розвитку демократичного та відкритого суспільства.

Ірина Ярмоленко пише, що у неї є рекомендації «від ведучої Соломії Вітвіцької, Попович Вікторії, Народного артиста України Василя Баші, Заслуженої журналістки України Ольги Скрипник, народних депутатів, голови обласної ради та адміністрації, міського голови та ін.».

У декларації головного спеціаліста управління по зв’язках з громадськістю Житомирської міської ради зазначено, що у 2014 році доходи Ірини Ярмоленко становили 11 тис. 748 грн. – інші види доходів. Нерухомості, транспортних засобів, вкладів в банках та фінансових зобов’язань у декларанта немає. Члени сім’ї (мама) за рік заробили 52 тис. 644 грн., їй належить квартира загальною площею 37,62 кв.м.

Нагадаємо, конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста управління по зв’язках з громадськістю Житомирської міської ради був оголошений в кінці квітня. За інформацією сайті міської ради, прийом документів від кандидатів тривав до 25 травня 2015 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі