Місто

У Житомирі на конкурсі обирають фірми, які вивозитимуть сміття з територій ЖЕКів

8 June 2015, 13:16

8 червня у Житомирі визначають виконавців послуг із вивезення побутових відходів та вторинної сировини, що утворилась у результаті роздільного збирання побутових відходів.

Конкурс проводився управлінням житлового господарства Житомирської міськради серед виконавців зазначених послуг по п’яти лотам: послуги з вивезення побутового сміття з територій ЖЕКу №1, ЖЕКу №3, ЖЕКу №5, ЖЕКу №8, ЖЕКу №15.

«Протягом травня 2015 року на конкурс надійшла документація від 10 суб’єктів господарювання, а саме ПП «ЖЕК» №8 (м. Житомир), КАТП 0628 (м. Житомир), ДП «Фірма Альтфатер Київ» Веолія Україна» (м. Київ), ПП «ЖЕК №4» (м. Житомир), ТОВ «Зелене місто» (м. Житомир), ТОВ «Екопоінт» М. Житомир), ТОВ «Екотехноекс» (м. Житомир), КП ЖЕК №11, ПП Керуюча компанія «Чисте місто», ТОВ «Київська муніципальна служба» (м. Житомир)», - доповів голова конкурсної комісії, начальних управління житлового господарства міської ради Сергій Кондратюк.

Після цього комісія приступила до роботи – розкриття конвертів з пропозиціями та конкурсною документацією по кожному з п’яти лотів. Під час цього комісія звернула увагу, що одне з підприємств, а саме ТОВ «Екопоінт», надало один єдиний пакет документів, не вказавши на який саме лот вони претендують. За словами представника фірми, вони надали один пакет документів для участі у конкурсі по усім п’яти лотам. Однак, як зазначили юристи, це протирічить законодавству, тому комісія проголосувала за те, щоб не допустити ТОВ «Екопоінт» до участі у зазначеному конкурсі.

Результати конкурсу на визначення виконавців послуг із вивезення побутових відходів та вторинної сировини, що утворилась у результаті роздільного збирання побутових відходів, який проходить 8 червня, обіцяють оприлюднити найближчим часом.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі