Влада

Громадська рада передумала рекомендувати Комісарчука на посаду керівника податкової служби Житомирської області

12 June 2015, 10:49

4 червня Громадська рада при Головному управлінні Державної фіскальної служби в Житомирській області направила чергову петицію до Ради з кадрових питань ДСФ України з тим, аби відкликати попередній лист про підтримку кандидата на посаду начальника ГУ ДФС у Житомирській області Олега Комісарчука.

Текст листа, підписаного головою Громадської ради при ГУ ДФС в Житомирській області Ігорем Мясновим, є у розпорядженні Житомир.info.

«Мною як головою Громадської ради при ГУ ДФС у Житомирській області, Мясновим Ігорем Павловичем, було надіслано на адресу виконуючого обов’язки Голови Ради з кадрових питань, директора Департаменту персоналу Державної фіскальної служби України В. М. Пригаровського Лист №1 від 27.05.2015 на підтримку Комісарчука О.В., що є претендентом на посаду голови ГУ ДФС у Житомирській області. На колегіальному засіданні Громадської ради при ГУ ДФС у Житомирській області питання щодо надання рекомендації О. В. Комісарчуку як претенденту на посаду голови ГУ ДФС у Житомирській області на голосування не виносилося та відповідне рішення членами Громадської ради не приймалося. У зв’язку з вищенаведеним, прошу Лист №1 від 27.05.2015 вважати таким, що наданий передчасно, оскільки він містить особисто мою позицію відносно О. В. Комісарчука. Відтак цей лист підлягає відкликанню», - йдеться в документі.

Громадська рада прийняла рішення запросити усіх шістьох претендентів на посаду керівника ГУ ДФС у Житомирській області на своє засідання 9 червня для відкритого обговорення кандидатур та надання рекомендації Раді з кадрових питань фіскальної служби, а також змінити головуючого на позачергових зборах у зв’язку з перевищенням Ігорем Мясновим своїх повноважень.

Про це свідчить протокол позачергових зборів Громадської ради при ГУ ДФС у Житомирській області від 02.06.2015 р.:

У Громадській раді Житомир.info повідомили, що за підсумками засідання 9 червня підготовлено витяг з протоколу лічильної комісії за підсумками заслуховування членами ради виступів кандидатів на посаду очільника відомства.

Після підпису Головою лічильної комісії скрін-копію документа обіцяють направити на адресу редакції. 

Як повідомляв Житомир.info, у травні 2015 року Ігор Мяснов направив від імені Громадської ради лист на ім’я виконувача обов’язки Голови Ради з кадрових питань, директора Департаменту персоналу Державної фіскальної служби України Віктора Пригаровського, у якому  містилися рекомендації призначити на посаду начальника ГУ ДФС у Житомирській області уродженця Житомирської області, директора трьох аудиторських фірм Олега Комісарчука.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі