Влада

Громадська рада визначилася з кандидатом на посаду начальника управління ГУ ДФС в Житомирській області

30 May 2015, 12:52

Громадська рада при Головному управлінні Державної фіскальної служби в Житомирській області рекомендувала Державній фіскальній службі України на посаду начальника ГУ ДФС у Житомирській області уродженця Житомирської області, директора трьох аудиторських фірм Олега Комісарчука.

У розпорядженні Житомир.info є текст звернення на ім’я виконувача обов’язки Голови Ради з кадрових питань, директора Департаменту персоналу Державної фіскальної служби України Віктора Пригаровського, підписаного головою Громадської ради при ГУ ДФС в Житомирській області І. П. Мясновим.

«Ознайомившись зі списком та здійснивши ряд зустрічей з місцевими претендентами на участь у конкурсі на посаду керівника Головного управління Державної фіскальної служби в Житомирській області хотіли б висловити підтримку Комісарчуку Олегу Володимировичу, тому як це фахова людина, яка давно займається аудиторською діяльністю.

Вважаємо, що саме у цьому кандидаті дуже оптимально поєднуються як молодість, так і глибокі знання сфери оподаткування.

Окрім суто фахової підготовки, нам відома і активна громадська позиція цього кандидата, тому ми впевнені у тому, що людина, яка усе своє життя бачила роботу митарів очима платника податків, буде приймати рішення та організовувати роботу Державної Фіскальної Служби та Законом, та керуючись виключно совістю, а не амбіціями та кишеньковими інтересами», - йдеться в документі.

Водночас на офіційному сайті ДФС України немає інформації про те, що Рада з кадрових питань розглядала будь-кого з кандидатів чи давала рекомендації.

Останнє повідомлення у розділі «Рада з кадрових питань Державної фіскальної служби України» датоване 20-м березня 2015 року і  стосується кандидатів, які подали документи для розгляду на засіданні Ради з кадрових питань Державної фіскальної служби України:

Як відомо, у Головному управлінні Державної фіскальної служби в Житомирській області досі немає постійного керівника. Обов’язки начальника управління з вересня 2014 року виконує Лілія Куришко.  

За інформацією, наданою самим Олегом Комісарчуком, він родом з Черняхівського району Житомирської області.

Освіта вища технічна (технологія машинобудування), а також вища економічна (облік і аудит).

Загальний стаж роботи – 18 років, на керівних посадах – 15 років. З березня 1999 року і  дотепер – директор ПП «Аудит-Сервіс»аудиторських фірм «Житомир» та «Фаворит».

Одружений, має 20-річного сина.

Як повідомляв Житомир.info, на посаду начальника Головного управління Державної фіскальної служби у Житомирській області подали документи 6 кандидатів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі