Влада

Затриманий за видобуток бурштину депутат Олевської міської ради був обраний від Партії регіонів, - Ніколайчук

17 July 2015, 11:34

У селі Лопатичі Олевського району правоохоронці затримали продавців і скупників незаконно добутого бурштину, серед затриманих – депутат Олевської міської ради Андрій Харченко.

Про це на своїй сторінці у фейсбук написав помічник народного депутата Борислава Розенблата, депутат Олевської міської ради Олександр Ніколайчук

«В Олевському районі в селі Лопатичі правоохоронці затримали продавців і скупників незаконно видобутого бурштину. Одним із них виявився депутат міської ради від Партії регіонів Андрій Харченко, син голови Олевської районної ради Миколи Харченка. Так, саме того, хто роками грабував Олевщину, незаконно вирізав десятки гектарів лісу, а також звинувачував міністра МВС Арсена Авакова в «кришуванні» бурштину», - написав у фейсбук Олександр Ніколайчук.

Він також повідомив, що під час затримання було вилучено 5 тисяч доларів, 13 тисяч гривень, 15 кг бурштину, чорнові записи та ваги.

 

Олевському районі в селі Лопатичі правоохоронці затримали продавців і скупників незаконно видобутого бурштину. Одним із ...

Posted by Олександр Ніколайчук on 17 Июль 2015 г.

 

На сайті ЦВК є інформація, що член Партії регіонів Харченко Андрій Миколайович восени 2010 року був обраний до Олевської міської ради по списку Партії регіонів.

Нагадаємо, 15 липня житомирські правоохоронці розповіли про депутата-бурштинокопача та показали мотопомпи, вартістю від 2 до 10 тисяч доларів США. У цей же день міліція опублікувала оперативне відео про затримання чоловіків, які займались незаконним видобутком бурштину в Олевському районі Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі