Місто

Демчик каже, що у Житомирі через два тижні приміські маршрутки заберуть з центральної вулиці

6 August 2015, 17:02

У Житомирі до 15 серпня всі приміські маршрути та частково міські мають перевести на вул. Котовського та вул. Б. Тена з Київської.

Про це Житомир.info розповів заступник Житомирського міського голови Євгеній Демчик.

«Сьогодні у Житомирській облдержадміністрації була робоча нарада із заступником голови ОДА та з керівником управління транспорту області, де ми обговорили питання зміни руху маршрутів та розміщення зупинок. У нас є дві неділі, до 15 серпня, аби організувати новий рух маршрутів. Вчора виїжджала робоча група працівників ДАІ, управління транспорту, визначилися, де мають бути зупинки. Зараз іде питання, аби вони(маршрути) в один день перейшли на нові вулиці», – сказав Євгеній Демчик.

Заступник міського голови також розповів про те, що у місті буде збільшено кількість тролейбусів.

«Ми збільшимо кількість тролейбусів. Схема руху маршрутів у ТТУ ще змінена не була. Олег Таможський після того, як отримав від мене догану, кудись зник: пішов на лікарняний чи то у відпустку, і у даний момент його немає на роботі, тобто робота поки заблокована. Але в телефонному режимі ми зв’язувалися з ним, він пообіцяв у понеділок бути на роботі», – повідомив Демчик.

Як повідомляв Житомир.info, заступник Житомирського міського голови у своєму блозі на сайті написав, що перехід з центральних вулиць на другорядні міських та приміських маршрутів автобусів відбуватиметься поетапно.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі