Влада

Лагута очолив робочу групу, яка у Житомирській області буде забезпечувати житлом інвалідів АТО та сім’ї загиблих

12 August 2015, 18:17

 У Житомирській області створили робочу групу з питань забезпечення житлом членів сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також інвалідів І-ІІ групи з числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній операції.

Відповідне розпорядження губернатор Сергій Машковський підписав 10 серпня 2015 року.

«Утворити робочу групу з питань забезпечення житлом членів сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також для інвалідів І-ІІ групи з числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній операції, і потребують поліпшення житлових умов, та затвердити її склад згідно з додатком. Уповноважити робочу групу вивчати пропозиції щодо визначення найнижчої вартості 1 кв. метра загальної площі житла серед запропонованих учасниками торгів, надавати розпоряднику бюджетних коштів нижчого рівня інформацію про ціни на закупівлю кватир та пропозиції щодо вирішення проблемних чи спірних питань, здійснювати функції контролю за процедурою закупівлі житла», - йдеться у документі.

Робочій групі доручено забезпечити максимальну прозорість та висвітлення в засобах масової інформації процедури закупівлі житла для членів сімей загиблих військовослужбовців та інвалідів І-ІІ групи з числа військовослужбовців, які брали участь в АТО.

Очолює робочу групу заступник губернатора Ярослав Лагута. Заступник голови робочої групи – Роман Щебетов, т.в.о. директора департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства облдержадміністрації.

У складі робочої групи є військовий комісар Житомирського обласного військового комісаріату Микола Залесський, старший солдат 95 Житомирської окремої аеромобільної бригади Ірина Ільчишина, заступник командира бригади з тилу 26 окремої артилерійської бригади Гліб Максименко, офіцер відділення по роботі з особовим складом військової частини – польова пошта В2731 30-ї окремої механізованої бригади Юрій Скорик, голова громадської організації «Атошник» Віктор Камлук та голова громадської організації «Бойове братство ветеранів АТО» Валерій Логінов.

Всього у робочій групі з питань забезпечення житлом 17 людей.

Як повідомляв Житомир.info, Житомирська область отримала 31 млн грн на купівлю житла для родин загиблих та поранених бійців.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі