Місто

«Кіборг» з 95-ї бригади, який після окупації виїхав з Криму, отримає земельну ділянку в Житомирі

15 September 2015, 12:59

 Якщо депутати міськради проголосують, то офіцер 95-ї окремої аеромобільної бригади Борис Рябуха отримає у власність земельну ділянку площею 0,06 га на вул.Коростишівська в Житомирі.

Проект рішення сесії «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок» опублікований на сайті міської ради 14 вересня та можливо буде розглядатися на позачерговій сесії.

«Затвердити проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок  та надати земельні ділянки у власність  згідно з додатком 1 (кількість землекористувачів  3), додатком 2 (кількість землекористувачів 4). Протягом двох місяців з дати прийняття даного рішення, землекористувачам звернутись до підрядних організацій щодо винесення межі земельних ділянок в натурі (на місцевості) та зареєструвати правовстановлюючі документи відповідно до вимог чинного законодавства. Громадянам, яким передаються у власність земельні ділянки на підставі проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок (об’єкти нерухомого майна відсутні), сплатити відновну вартість зелених насаджень, що розміщенні на земельній ділянці та представити копію платіжних доручень до отримання витягу з даного рішення», - йдеться у проекті рішення.

У списку громадян, які приймали участь в АТО та яким передаються земельні ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд крім Рябухи є ще дві людини – Сосін В.М. та Пашкевич В.М., яким планують передати земельні ділянки по провулку Корчацькому.

Крім учасників АТО, у другому додатку до проекту рішення є ще чотири особи, хоча на попередніх сесіях деякі депутати просили не вписувати в один проект питання земля для АТОшників та інших осіб.

Нагадаємо, капітан Борис Рябуха раніше служив в Криму, в ППО, але після окупації Росією півострову разом із сім’єю виїхав звідти і зараз служить в житомирській 95-й бригаді. Він був серед «кіборгів», які боронили Донецький аеропорт, його портрет є в однойменному календарі волонтерського проекту «Вернись живим».

Фото за сторінки Бориса Рябухи у фейсбук

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі