Влада

На посаду директора Житомирського ТТУ претендують більше 10 осіб, - Демчик

21 September 2015, 15:42

У Житомирі на початку вересня 2015 року міська рада оголосила конкурс на посаду нового керівника для КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління».

На сайті Житомирської мерії вказані вимоги до кандидатів: повна вища освіта, стаж роботи на керівних посадах не менше 5 років. Резюме приймаються протягом місяця з дня розміщення оголошення управлінням транспорту і зв’язку міської ради (каб.№379) або на електронну адресу zt_transport@ukr.net».

Житомир.info поцікавився у заступника Житомирського міського голови Євгенія Демчика, яка кількість осіб наразі бачить себе керівником ТТУ.

«Протягом місяця з дня опублікування оголошення триває конкурс (прим. На сайті міської ради оголошення про конкурс було опубліковано 4 вересня). Олег Таможський, який зараз є т.в.о. начальника ТТУ – за посадою заступник, по процедурі, у трамвайно-тролейбусного управління має бути керівник. Наразі нам надійшло більше 10 резюме на конкурс, в тому числі свої документи надіслав і Таможський», – повідомив Євгеній Демчик.

За словами заступника міського голови, у Житомирі планується провести громадські обговорення по кожному з кандидатів.

У соцмережах поширюється звернення профспілок працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення до секретаря міської ради Любов Цимбалюк відносно роботи Олега Таможського на посаді керівника.

«Тоді, коли керівником Житомирського трамвайно-тролейбусного управління було призначено Таможського Олега Валентиновича ситуація стала суттєво покращуватися. Завдяки підтримки міської влади та розумному, грамотному підходу до проблеми керівника підприємства було знято питання заборгованості з виплати заробітної плати, значно покращилася якість обслуговування пасажирів, збільшилася виручка підприємства, стали заповнюватися вакансії, повернулися високоякісні спеціалісти, які були вимушені шукати роботу в інших містах при довготривалій заборгованості з виплати зарплати. І найголовніше люди повірили і підтримали свого керівника», – наголошується у зверненні.

Як повідомляв Житомир.info, на початку серпня у Житомирі керівництво ЖТТУ отримало догану за роботу маршруту №5-А «Богунія-Гідропарк» та нібито непогоджені з міською радою дії начальника Олега Таможського.

Розпорядженням екс-мера Житомира Володимира Дебоя, Таможський був призначений на посаду керівника ТТУ з 1 жовтня 2013 року.

Фото з соцмереж

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі