Події

Житомирянка, яка стрибнула з мосту, вчинила самогубство через кредит у банку, - Умінський

18 November 2015, 17:24

Молода житомирянка, яка 8 жовтня цього року стрибнула з підвісного мосту у парку Гагаріна, вчинила самогубство через кредит у банку.

Про це на засідання виконавчого комітету Житомирської міської ради 18 листопада повідомив член виконкому Олег Умінський.

«Пам'ятаєте, дівчина, молода жінка кинулася з мосту. Вона кинулася з мосту, тому що їй подзвонили з банку, у неї були борги. У неї залишився дитина, вона жила одна. Я так розумію, залишився цей банківський борг. На жаль, я не встиг підготувати рішення по виділенню допомоги. Я виношу пропозицію, можливо, нашій соціальній службі. Щоб вони вникли, розібралися, що там відбувається, що з цією дитиною, яку вона одна виховувала. Може, можна допомогти з цим кредитом. Ситуація, я вважаю, вимагає нашого втручання», - сказав Умінський.

Інший член виконкому Юлія Демчук опонувала до пропозиції попереднього доповідача з точки зору права:

«Ось сидить начальник управління юстиції. У них створена служба безкоштовної правової допомоги на Гагаріна, 47 та Центр безкоштовної правової допомоги на майдані Соборному. Пропоную, давайте також звернемося до управління юстиції, щоб це питання передали спеціалістам, які надають безкоштовну правову допомогу. Тому що ми, як би ми того не хотіли, його не вирішимо, і кредит не погасимо», - сказала вона.

Головуюча секретар міської ради Любов Цимбалюк пообіцяла дати доручення соціальній службі розібратися у даній ситуації.  

Як повідомляв Житомир.info, півтора місяця тому у Житомирі молода жінка стрибнула з підвісного мосту, свідки бездіяли та проходили повз.

Олег Умінський

Юлія Демчук

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі