Влада

Статуси, активність і фото нових житомирських депутатів ВКонтакті

23 November 2015, 17:55

Новообраний депутатський корпус Житомирської міської ради розпочав свою роботу в складі 42 осіб. Серед депутатів 29 новачків та 13 досвідчених обранців. Наймолодшим депутатам  Антону Раковичу та Владиславу Савіцькому – по 22 роки, а найстаршому – Володимиру Башеку 68 років.

Житомир.info проаналізував, хто з депутатів зареєстрований в соціальній мережі ВКонтакті.

З 11 депутатів від БПП «Солідарність» ми знайшли  сторінки в соцмережі трьох.

Депутат Дмитро Ткачук в статусі пише, щоб шукали його в Fasebook. «Я частіше в ФБ тому шукайе тут: https://www.facebook.com/dmytro.tkachuk», – написав Дмитро.

На сторінці зазначено, що депутат одружений, закінчив школу №19, навчався в Житомирському національному агроекологічному університеті, економічний факультет. Серед захоплень Дмитра Ткачука: життя, громадська діяльність, політика, бізнес,компютери, краса у всіх її проявах... 

 

Іван Фурлет ВКонтакт заходить частіше. В статусі на його сторінці зазначено: «В українців зараз є два варіанти: 1. "Робити", 2. "Не робити". Житимемо краще коли будуть: 1. "Добре робити", 2. "Погано робити"». Депутат навчався в школі №7 та в міському ліцеї при ЖДТУ, вищу освіту отримав у Державному технологічному університеті, факультет Інформаційно-комп'ютерних технологій.

В розділі «Про себе» зазначає: «За тестом проведеним на aratta-ukraine.com я: Інтуїтивно-логічний екстраверт (Дон-Кіхот, ENTP, Новатор) Шукач ініціальний (логічний) (Далекоглядний – приблизний аналог англ. extractor)».

 

Сторінка Олександра Черняховича майже незаповнена. Зазначено, що навчався депутат в школі №22. Має лише трьох друзів, остання дата візиту відсутня.

 

З 10 депутатів від ВО «Батьківщина» ми знайшли сторінки двох.

Олександр Величко в статусі дякує виборцям, які підтримали його на парламентських виборах.

«Ціную голос кожного із 11 080 житомирян, які підтримали мене на парламентських виборах! Вдячний за довіру!», – зазначено в статусі.

В останньому записі, опублікованому на сторінці, депутат вітає всіх з Днем Перемоги. Депутат одружений, закінчив історичний факультет Житомирського державного університету ім. Івана Франка, навчався в школі №19, де і працює викладачем історії та правознавства, також працює викладачем в КІБіТ та депутатом в міській раді.

Активним в соцмережі є Іван Мартинчук. На сторінці зазначено, що депутат одружений, має сина. Навчався в школі №33, потім – в Житомирському Національному агроекологічному університеті на факультеті лісового господарства та економічному факультеті. Про місце роботи на сторінці інформація відсутня.

Наймолодший депутат міської ради Антон Ракович свою сторінку з соцмережі видалив. Сторінки інших депутати від Об’єднання «Самопоміч» Вконтакті ми не знайшли.

З п’яти депутатів від ВО «Свобода» вдалося знайти сторінки тільки двох.

Сторінка Вітора Брокарєва не містить інформації про місце роботи та освіту. Зазначено, що навчався в школі №19. Надає перевагу спільнотам патріотичного спрямування.

На сторінці Сергія Оніщука відсутня інформація про освіту і місце роботи. В статусі зазначено: «В армії».

Відкриті сторінки і двох депутатів від Радикальної партії Олега Ляшка.

Активною є сторінка молодого депутата Владислава Савіцького. В статусі зазначено: «Успех — это путешествие, а не пункт назначения».

В 2015 році Владислав закінчив Житомирський технологічний університет, факультет економіки та менеджменту.

В розділі «Про себе» депутат пише: «Молодий, ініціативний, креативний, цілеспрямований, скромний ...».

На сторінці Ірини Ярмоленко вказано місце роботи:  медіа-видання РІА, газета "20 хвилин".

«Діалог! Все вирішує діалог!», – зазначено в статусі. Навчалась в школі №27, вищу освіту отримала в  Київському національному університеті культури і мистецтв, інститут кіно і телебачення.

Останній запис на сторінці про першу сесію новообраної міської ради.

«Моя перша сесія в якості делегованого представника від народу!!!!», – пише депутат.

 Як повідомляв Житомир.info, на першій сесії новообраної Житомирської міськради депутати прийняли присягу.

Фото зі сторінок депутатів в соцмережі ВКонтакті

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі