Місто

Житомирські фігуристи знову можуть тренуватися на ковзанці в Глобалі

30 November 2015, 12:51

Вихідними у житомирському ТРЦ «Глобал UA» знову відкрили ковзанку «Глобал ICE», де можуть займатися фігуристи та хокеїсти.

Про це Житомир.info розповіли в управлінні сім’ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації.

«За ініціативи громадської організації "Житомирська обласна Федерація фігурного катання на ковзанах" відбулися показові виступи школи юних фігуристів в рамках проекту "Рух, здоров'я, краса". За особистий внесок у розвиток фізкультурно-спортивного руху в області грамотами були відзначині: Пруднікова Давида, Любарську Єлизавету, Кузнєцову Вікторію, Проценка Олександра, Вітрука Юрія, Малиновську Анастасію, Кічкірук Марію, Соколову Валерію, Павленко Анну, Полховську Анну, Тригубець Валерію та тренера-хореографа Устімович Ксенію», – розповіли в управлінні.

Як повідомляв Житомир.info, на початку березня 2014 року у Житомирі заговорили про те, що зовсім скоро єдину придатну для тренувань фігуристів та хокеїстів ковзанку планують закрити. Нібито власникам невигідно утримувати її в теплу пору року, бо це потребує подвійних затрат електроенергії. Аби привернути увагу житомирських чиновників до цієї проблеми, з плакатами і транспарантами на мирну акцію «Врятуй ковзанку!» вийшли близько двох десятків батьків юних фігуристів та хокеїстів. Але ковзанку все ж закрили, а на її місці 21 червня 2014 року відбулося відкриття мега-батуту «Глобал JUMPING». Організатори запевняли, що це найбільший батутний комплекс в Україні загальною площею 800 кв. м.

Фото управлінні сім’ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі