Влада

Хто з нових керівників Житомирської міської та обласної ради «зависає» у Facebook

1 December 2015, 13:20

Житомирська міська та обласна ради оновили керівний склад та депутатський корпус. В голів вже є заступники, в міської ради новий секретар та керуючий справами. І всі приступили до виконання обов’язків – керувати справами міста та області і звітувати про виконану роботу своїм виборцям.

Житомир.info відшукав сторінки нових керівників міської та обласної рад в мережі Facebook і подивився з ким дружать і про що пишуть чиновники.
 
Житомирський міський голова Сергій Сухомлин в Faсebook має 3 392 друга, постійно оновлює стрічку та публікує інформацію про заходи, які відвідує. Свою сторінку веде самостійно, остання публікація написана 24 листопада 2015 р. Підписників немає.
 
 
 
 
 
Секретар міської ради Наталія Чиж систематично наповнює свою сторінку новою інформацією, часто Наталію Чиж відмічають в своїх записах друзі. У Facebook дружить з 4 851 користувачами і має 372 підписника.
 
 
 
 
 
В першого заступника міського голови Олексія Ясюнецького 960 друзів та 58 підписників в Fasebook. Останній пост Ясюнецький написав 30 листопада. На сторінку постійно додає нові публікації.  
 
 
 
 
Активний в соцмережі заступник міського голови з гуманітарних питань Матвій Хренов. У Fasebook має 1190 друзів. Останній запис зроблений Матвієм Хреновим 15 листопада. Його сторінку часто відмічають в своїх записах друзі.
 
 
 
 
Сторінка заступника міського голови з питань транспорту Дмитра Ткачука активна та насичена записами. У Facebook Дмитро дружить з 2 195 людьми. В останніх записах, розміщених на сторінці, друзі вітають Дмитра Ткачука з призначенням на посаду заступника. За сторінкою Ткачука стежать 665 користувачів Facebook.
 
 
 
 
 
Керуюча справами міської ради Ольга Пашко часто оновлює стрічку публікаціями.  В останньому записі на своїй сторінці в мережі Facebook подякувала всім за підтримку. В соцмережі має 393 друга.
 
 
 
 
 
Активно висловлює свою думку та ділиться новинами на своїй сторінці в Faсebook голова обласної ради Анжеліка Лабунська. Має найбільше друзів в мережі – 4 851. За сторінкою стежать 2 900 підписників. Останній запис був зроблений 1 грудня.
 
 
 
 
Не вдалося знайти сторінки заступників голови обласної ради Володимира Ширми та Наталії Рибак.
 
Що публікують на своїх сторінках в російських «Одноклассниках» нові житомирські депутати дивіться тут, а статуси, активність і фото нових житомирських депутатів ВКонтакті можна переглянути тут. 
 
Фото зі сторінок в мережі Facebook
 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі