Влада

У Житомирській області за 1,5 млн грн реконструювали центр розвитку дитини

18 December 2015, 15:46

Справжнім подарунком до Дня Святого Миколая для 183 дітей та їх батьків стало відкриття нового реконструйованого садочку в смт Нова Борова, Володарсько-Волинського району.

Про це пише сайт Житомирської облдержадміністрації.

«Урочисте відкриття Новоборівського Центру розвитку дитини «Казка» відбулося 17 грудня. Це перший об’єкт в області, реалізований за кошти Державного фонду регіонального розвитку, який здано в експлуатацію», – йдеться в повідомленні.

Голова Житомирської ОДА Сергій Машковський повідомив, що в нашій області за рахунок коштів ДФРР проводиться реконструкція 5 дошкільних закладів освіти, зокрема: у м.Житомирі відновлюється два дитячих садочки на 420 місць, у с.Вереси Житомирського району та с.Кишин Олевського району завершується реконструкція дитячих садочків «Журавлик» та «Дзвіночок». На виконання робіт по цим об’єктам з державного бюджету спрямовано близько 27 млн.грн.

Загальна вартість реконструкції Новоборівського центру розвитку дитини «Казка» – 1,5 млн.грн. З державного фонду регіонального розвитку передбачено 1,3 млн.грн, співфінансування з місцевого бюджету склало 170,6 тис.грн.

В межах виділених коштів на об’єкті виконано наступні роботи: утеплення фундаменту, замінено усі вікна та двері на енергозберігаючі, зовнішні стіни покрито утеплювачем, улаштовано систему водовідводу з покрівлі будівлі. Проведена термосанація будівлі дозволить зекономити енергоресурси на 30%.

Як повідомляв Житомир.info, на початку грудня 2015 року готовність Новоборівського Центру розвитку дитини складала 70%.

Фото з сайту Житомирської ОДА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі