Влада

Житомирська ОДА виклала фото відремонтованих та утеплених дитсадків

11 December 2015, 17:05

За рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку утеплення дошкільного навчального закладу в с. Вереси Житомирського району виконано на 90%, у смт Нова Борова Володарсько-Волинського району - на 70%.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської обласної державної адміністрації.

9 грудня будівництво відвідав голова Житомирської ОДА Сергій Машковський. В дитсадках замінили вікна, утеплили фасад, дах та фундамент, що забезпечить економію енергоресурсів.

Завідуюча Новоборівського садочку «Казка» Наталія Шкорбот  каже, що більше 20 років утеплення приміщення не проводилося. Сама ж будівля досить велика і некомпактна, вікна старі, рами прогнили – все це спричиняло значні втрати тепла. Реконструкція тут виконана на 70%. Загальна вартість проекту -  1537,798 тис. грн, з них з місцевого бюджету виділено 170,651 тис. грн.

У дошкільному закладі у «Журавлик» у Вересах додатково проведено благоустрій території, встановлено сучасні каруселі та гірки. Реконструкція виконана на 90%. Загальна вартість робіт становить 939,56 тис. грн, з них 93,96 тис. грн виділено з місцевого бюджету, - інформує прес-служба.

Як повідомляв Житомир.info, у листопаді 2015 року Сергій Машковський перевірив хід ремонту дитсадка «Журавлик» у селі Вереси Житомирського району та пригрозив підряднику, який надто повільно ремонтує дитсадок № 32 по вул. Якубовського у Житомирі.

Фото ЖОДА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі