Влада

Сторонні особи залишили Житомирську кондитерську фабрику, до вирішення конфлікту її охоронятимуть поліцейські

5 January 2016, 14:52

У Житомирі 5 січня було укладено угоду між інвесторами підприємства про вирішення корпоративного конфлікту у судовому порядку.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«Відтак під тиском поліції та за досягнутими домовленостями кондитерську фабрику залишили працівники та сторонні особи. Поліцейські повністю контролюють ситуацію та забезпечують охорону території та опломбованих цехів і виробничих приміщень», – йдеться у повідомленні.

Працівники управління поліції охорони департаменту поліції охорони Національної поліції України після спільного з представниками обох конфліктуючих сторін огляду взяли під варту опломбовані цехи, підсобні та складські приміщення, адміністративну будівлю підприємства.

Водночас поліцейські, серед яких і нацгвардійці, продовжують вартувати і зовнішній периметр території фабрики.

Як повідомляв Житомир.info, в ніч з 4 на 5 січня штурмували Житомирську кондитерську фабрику. Люди, які знаходилися на території фабрики, стрибали з вікон магазину і їх затримувала поліція. 5 січня зранку у Житомирі поліцейські оточили будівлю кондитерської фабрики, приїхали вибухотехніки. Також на території Житомирської кондитерської фабрики вибухотехніки знайшли предмети, які зовні були схожі на піротехнічні вироби.

Фото ГУ Нацполіції в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі