Влада

У Житомирі від пневмонії в лікарні померла ще одна людина

20 January 2016, 17:55

У Житомирі за добу кількість хворих на грип та ГРВІ виросла до 641 особи, а одна жінка померла від пневмонії.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба Житомирської міської ради.

«19 січня та вночі 20 січня у Житомирі на грип та ГРВІ захворіла 641 людина (327 дорослих, з них 2 вагітні, 314 дітей). Госпіталізовано 32 житомирянина, з них 8 дорослих та 24 дитини віком до 18 років. Зафіксовано один смертельний випадок, причину на разі встановлюють. На сьогодні відомо, що це жінка 1951 року народження, захворіла 12 січня і тиждень не зверталась за кваліфікованою, медичною допомогою. Лише 19 січня її було госпіталізовано, та врятувати життя не вдалося», – йдеться в повідомленні.

В управлінні охорони здоров’я Житомирської ОДА зазначили, що від якої саме пневмонії померла людина визначать аналізи. За останню добу в області на грип та ГРВІ захворіла 2871 особа. 

«У Житомирській області за останню добу на ГРВІ та грип захворіла 2871 особа, із них дітей – 1378, вагітних жінок – 16. Зареєстровано 2 смерті від пневмонії. Всього в Житомирській області за весь період спалаху захворюваності померло 5 хворих: 1 мешканець м. Бердичева (вірус пандемічного грипу A(H1N1)) та 4 бактеріальні пневмонії: 2 мешканця Житомира, 1 – Червоноармійського району, 1 – Лугинського району. Тобто, тільки одна людина померла від вірусу, інші 4 від пневмонії, яка це саме пневмонія була, чи пов’язана з вірусом чи ні, ми не можемо говорити. Мають бути зроблені всі необхідні аналізи», – розповів начальник відділу мобілізаційної роботи та спеціальних питань управління охорони здоров’я Житомирської ОДА Сергій Березовський.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі з підозрою на пневмонію померла одна людина, 6 у тяжкому стані.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі