Влада

У Житомирі з кандидатами до поліцейської комісії не визначилися, чекають декларації про доходи та документи з поліції

25 January 2016, 14:59

25 січня комісія з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності обласної ради закінчила співбесіди з представниками громадськості, які виявили бажання увійти до складу поліцейської комісії. Депутатська комісія планувала встигнути прийняти рішення до найближчої сесії обласної ради 26 січня, але вирішила, що інформації, яку надали їм конкурсанти, недостатньо.

«Ми розглянули всі кандидатури сьогодні. Члени комісії наодинці порадилися, і ми прийняли рішення по кожному кандидату звернутися до правоохоронних органів, отримати додаткову інформацію, якої ми ще не отримали. Ми будемо просити кожного претендента подати свої декларації за минулий рік для того, щоб отримати фінансовий стан, майновий стан людей для того, щоб ми мали можливість в комплексі розглянути. Всю цю інформацію ми оприлюднимо на сайті обласної ради і в ЗМІ, і дамо громадськості можливість по кожній із шістнадцяти кандидатур дати свої запитання, якщо є якась додаткова інформація, і вже з урахуванням публічного обговорення кожного кандидата комісія рекомендуватиме вже на наступну сесію обласної ради двох кандидатів до поліцейської комісії. Це вже буде на наступну сесію, через місяць, а до того часу буде можливість подати свої думки», - розповів голова комісії Сидір Кізін.

Житомиряни, які бажають надати додаткову інформацію про конкурсантів, можуть звертатися у 112-й кабінет обласної ради. Письмові матеріали, документи по кожному з претендентів будуть розглянуті, і комісія прийматиме рішення, зважаючи на звернення громадян.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 21 січня 2016 року до складу поліцейської комісії виявили бажання увійти п’ятнадцять «представників громадськості».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі