Події

У Житомирі взяли під варту жінку, яка викинула на смітник новонароджену дитину

28 January 2016, 10:04

Жінку, яка викинула свою новонароджену дитину на смітник, взяли під варту. Вирішується питання про позбавлення батьківських прав стосовно ще двох іі дітей.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба прокуратури Житомирської області.

«Установлено, що 16 січня цього року, приблизно о 20. 30 год, у Житомирі 32-річна жінка, народивши вдома дитя, поклала його до поліетиленового пакету та віднесла на вулицю до сусіднього будинку, залишивши біля смітника у 8-градусний мороз. Життя новонародженій дівчинці врятували перехожі, які, почувши дитячий плач, відразу кинулися на допомогу та викликали медиків і правоохоронців. За клопотанням Житомирської місцевої прокуратури, Богунським районним судом м. Житомира винесено ухвалу про обрання підозрюваній запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – йдеться в повідомленні.

«Під час досудового розслідування здобуто докази про те, що жінка, яка так жорстоко розправилася із немовлям, неналежно виконує батьківські обов’язки стосовно ще двох синів, віком 12-ти та 2-х років. У зв’язку з цим дітей влаштовано у сім’ю родичів на тимчасове проживання. Наразі службою у справах дітей Житомирської міськради вирішується питання щодо позбавлення батьківських прав житомирянки стосовно усіх дітей. Триває досудове розслідування, яке провадиться міським відділом поліції», – повідомила прес-служба.

Як повідомляв Житомир.info, новонароджена Сніжана, яку мати викинула в смітник, ще місяць буде у Житомирській обласні дитячій лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі