Влада

Сергій Сухомлин доручив робочій групі перевірити технологічний процес підготовки питної води на Житомирському водоканалі

29 January 2016, 10:00

Сергій Сухомлин підписав розпорядження про створення робочої групи з метою вивчення технологічного та управлінського процесу підготовки питної води на КП «Житомирводоканал».

Про це повідомляє сайт Житомирської мерії.

«З метою вивчення технологічного та управлінського процесу підготовки питної води на КП «Житомирводоканал» Житомирської міської ради створено робочу групу. Дана робоча група має здійснити перевірку технологічного процесу підготовки питної води на водопровідній насосній станції другого підйому КП «Житомирводоканал» Житомирської міської ради, перевірити нормативні документи реагентів, які використовувалися упродовж 2015 року в процесі підготовки води», – йдеться у розпорядженні.

Нагадаємо, працівники Житомирського водоканалу розповідали про те, що для очистки води на підприємстві добавляють реагент, від якого відмовилися всі міста України.

Як повідомляв Житомир.info, Житомирський водоканал відреагував на звинувачення щодо використання шкідливого коагулянту та надав свої документи про використання реагенту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі