Місто

У Житомирі власник добровільно демонтував незаконно встановлений МАФ

10 February 2016, 16:17

10 лютого в Житомирі демонтували ще один незаконно встановлений МАФ на проспекті Миру, 11. Представник КП «Інспекція з благоустрою» каже: власник кіоску виявив бажання демонтувати кіоск самостійно. До того усі незаконно встановленні МАФи прибирали за бюджетні кошти.

«На даний час діє рішення № 252 про демонтаж тимчасових споруд в місті Житомирі, додатком до якого є список споруд по місту, які потрібно демонтувати. «Інспекцією з благоустрою» поновлено роботи по демонтажу зазначених об’єктів, які визнані в рішенні самовільними. В даний час власник об’єкта, після отримання припису на виконання демонтажу, вирішив своїми силами провести цей демонтаж. Нами було демонтовано ряд об’єктів на цьому тижні, а власник цього об’єкту - дійсно перший, хто вирішив добровільно провести ці роботи», - розповідає начальник лінійного відділу КП «Інспекція з благоустрою» Олександр Круглий.

Сам власник кіоску каже: споруду купив недавно. Отримавши припис, одразу погодився на демонтаж. Чоловік сподівається, що міська влада піде йому назустріч і дозволить встановити цей кіоск в законному місці.

«Був виданий припис на кіоск. Щоб не було ніяких нарікань зі сторони влади, кіоск власними силами  демонтовано. До цього не я був власником, я просто купив споруду, і за останні декілька місяців стало відомо, що з документами є питання. Тому забираємо власними силами. Я думаю, що так як моя реакція на пропозицію керівництва міста і архітектури демонтувати була позитивною, то і до мене віднесуться позитивно щодо місця встановлення. Це буде більш чесно. Ми забрали своїми силами. Затрат ні з боку «Інспекції з благоустрою», ні з боку влади немає. Тому надалі маю знайти місце, яке буде відповідати всім нормам законодавства», - вважає власник МАФу Ігор Білобровко.

Як повідомляв Житомир.info, у ніч на 9 лютого в Житомирі демонтували хлібний кіоск поблизу залізничного вокзалу, а 8 лютого - такий же кіоск на вулиці Щорса, 125. Народний депутат від Житомира Борислав Розенблатзакликав депутатів Житомирської міськради під час демонтажу МАФів зважати на їх важливість для людей.  

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі