Влада

Виробників з Житомирської області запрошують до участі у торгах Міноборони із харчування військових

18 February 2016, 09:23

Міністерство оборони України запрошує виробників з Житомирської області до участі у електронних торгах із закупівлі послуг щодо забезпечення харчуванням за контрактом військовослужбовців.

Про це йдеться на сторінці у Facebook урядової організації «Електронні закупівлі Міністерства оборони України».

«Оголошена наймасштабніша закупівля послуг з харчування бійців ЗСУ по всій Україні через систему електронних державних закупівель ProZorro на загальну очікувану вартість більше 2 мільярдів грн. (2 714 977 197,62 грн.)!!!», - йдеться у дописі.

 

Оголошена наймасштабніша закупівля послуг з харчування бійців ЗСУ по всій Україні через Система електронних державних за...

Опубліковано Електронні закупівлі Міністерства оборони України 16 лютого 2016 р.

Послуги щодо забезпечення до кінця 2016 року харчуванням за контрактом у Житомирській, Чернігівській, Полтавській, Сумській та Черкаській областях ідуть одним лотом. Очікувана вартість закупівлі по цьому лоту – 505,4 млн грн.

Аукціони вже оголошені та будуть відбуватись в системі електронних державних закупівель Prozorro на 8 електронних торговельних майданчиках.

На одному з них є інформація стосовно лоту «Послуги щодо забезпечення харчуванням за контрактом (Житомирська обл., Чернігівська обл., Полтавська обл, Сумська обл., Черкаська обл.)». Це «послуги щодо забезпечення харчуванням, харчовими продуктами особового складу військових частин та військових навчальних закладів Збройних Сил України, інших осіб, які згідно з законодавством мають право на забезпечення харчуванням у стаціонарних та польових умовах, та годування штатних тварин».

Як повідомляв Житомир.info, у жовтні 2015 року Коростенська виправна колонія №71 в Житомирській області виграла тендерні торги на виготовлення та поставку 2 тисяч армійських двохярусних ліжок для потреб підрозділів Міноборони, а в грудні 2015 року Міноборони мало намір закупити у Житомирського бронетанкового заводу 79 запасних частин та комплектуючих до бойових машин піхоти. У лютому 2016 року в Житомир завітали представники різних торговельних майданчиків, які працюють в системі електронних закупівель Prozorro.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі