Влада

Людям пропонують приносити компромат на кандидата на посаду начальника податкової інспекції у Житомирській області

18 February 2016, 14:41

У місті Новоград-Волинському Житомирської області 23 лютого хочуть провести публічні слухання щодо призначення на посаду начальника Новоград-Волинської об’єднаної державної податкової інспекції Павліни Юрковської, яка на даний час займає посаду заступника начальника ОДПІ.

Про це йдеться на офіційному сайті Новоград-Волинської районної державної адміністрації.

«Від Головного управління ДФС у Житомирській області надійшла пропозиція щодо погодження або вмотивованої відмови призначення на посаду начальника Новоград-Волинської ОДПІ Юрковської Павліни Степанівни (на даний час займає посаду заступника начальника ОДПІ). У зв'язку з цим, з метою дотримання принципів прозорості реалізації кадрової політики, головою райдержадміністрації Володимиром Михнюком будуть проведені публічні слухання, до участі в яких запрошується громадськість міста та району», - йдеться у повідомленні.

Громадян, яким відомо про факти корупційних діянь чи інших правопорушень, вчинених Павліною Юрковською, а також неналежного виконання своїх посадових обов'язків на посаді заступника начальника Новоград-Волинської ОДПІ ДФС у Житомирській області, запрошують повідомити про це Новоград-Волинську райдержадміністрацію до проведення слухань.

На сайті ГУ ДФС в Житомирській області повідомляється, що до території обслуговування Новоград-Волинської об’єднаної державної податкової інспекції входять два міста (Новоград-Волинський, Баранівка) та 4 райони (Новоград-Волинський, Ємільчинський, Баранівський, Романівський).

Як повідомляв Житомир.info, начальник житомирської податкової Олександр Лавров розповів про реорганізацію ДФС, скорочення штату на 25% та майбутнє 5-процентне скорочення у всіх структурних підрозділах служби.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі