Влада

У начальника житомирської податкової буде на одного заступника менше

4 February 2016, 10:19

З 1 лютого в головному управлінні Державної фіскальної служби в Житомирській області офіційно скорочується одна штатна одиниця - заступника начальника ГУ ДФС.

Про це на прес-конференції 3 лютого розповів начальник головного управління Державної фіскальної служби в Житомирській області Олександр Лавров.

«На сьогоднішній день затверджена нова структура і затверджений штатний розклад, в якому вже на одного заступника буде менше з 1 лютого. Йде процес реорганізації структури, у нас відбулося скорочення на 25%. У подальшому буде ще додаткове 5-процентне скорочення, я про це доповідав на громадській раді, і де ми це обговорювали», - сказав Лавров.

Він також повідомив, що поки не знає, хто з його заступників залишить посаду, але існуюча структура – два перших заступника і три заступника – на думку керівника, є дещо «роздутою» для Житомирської області.  

«Для мене поки невідомо, хто саме буде звільнений. З 1 лютого введений новий штатний розклад. При реорганізації всі попереджені про можливе звільнення, і процес буде відбуватися відповідно до процедури. Просто я порахував, що мені мати багато заступників у Житомирській області немає необхідності», - повідомив керівник ГУ ДФС.

Олександр Лавров додав, що реорганізація структури проходить у всіх структурних підрозділах ДФС України. У деяких районах Житомирської області скорочені заступники начальників податкових органів, але збільшена кількість головних спеціалістів.

Як відомо, зараз у керівника ГУ ДФС в Житомирській області два перших заступника (Іван Гілета і Наталія Новоженіна) і три заступника (Ігор Вандьо, Ірина Свєтяш і Катерина Риженкова). Зі слів Олександра Лаврова, така структура була сформована ще до того, як він очолив житомирську податкову.

Як повідомляв Житомир.info, на прес-конференції 3 лютого Олександр Лавров закликав журналістів писати правдиво.

Керівництво ГУ ДФС в Житомирській області станом на 4 лютого 2016 року. Скрін-копія з офіційного сайту управління:

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі