Влада

У Житомирі управління соцзахисту Богунської райради зайво переказало фінансову допомогу переселенцям, які проживають в готелях

23 February 2016, 10:57

Фахівці Держфінінспекції в Житомирській області під час ревізії фінансово-господарської діяльності Управління праці та соціального захисту населення Богунської районної ради міста Житомира виявили порушення, що призвели до втрат фінансових ресурсів, на суму майже 300 тис. грн.

Про це повідомляє прес-служба Держфінінспекції в Житомирській області.

«Житомирська дирекція УДППЗ «Укрпошта» не повернула на рахунки управління загалом 146 тис. грн соціальних допомог, які не були виплачені через смерть або відсутність за місцем проживання їх одержувачів. Крім того, управління зайво переказало адресної державної допомоги на проживання та державної соціальної допомоги на загальну суму понад 120 тис. грн переміщеним особам, які документально не підтвердили проживання в готелях, та особам, які внесли недостовірні відомості в декларації, а отже, й не мали права на отримання допомоги від держави», – йдеться у повідомленні.

Також в управлінні зайво виплатили працівникам зарплату та безпідставно надали їм путівки на санаторно-курортне лікування, за завищеною вартістю оплатили ремонтно-будівельні роботи.

За недотримання законодавства з фінансових питань на трьох посадових осіб складено протоколи про адміністративне правопорушення.

Про результати ревізії поінформовано правоохоронні органи.

Як повідомляв Житомир.info, посадовці селищної ради в Житомирській області зайве нараховували зарплату та списували продукти.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі