Влада

Посадовці селищної ради в Житомирській області зайве нараховували зарплату та списували продукти, - Держфінінспекція

9 February 2016, 16:13

Фахівці Держфінінспекції в Житомирській області під час планової ревізії селищного бюджету та фінансово-господарської діяльності Попільнянської селищної ради виявили порушення, що призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів на загальну суму майже 790 тис. грн.

Про це повідомляє прес-служба Держфінінспекції України.

«Зокрема, посадові особи селищної ради не вжили заходів щодо укладання договорів на залучення коштів пайової участі в розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури. Через це до місцевого бюджету не надійшло 513 тис. грн. Окрім того, орган місцевого самоврядування переказав підрядникові понад 80 тис. грн за роботи, які той фактично не виконав», - інформує прес-служба.

Також у селищній раді за завищеною вартістю оплатили ремонтно-будівельні роботи, зайве виплатили зарплату, безпідставно списали продукти харчування тощо.

«За недотримання законодавства з фінансових питань на двох посадових осіб органу місцевого самоврядування складені протоколи про адміністративне правопорушення, про результати ревізії поінформовано прокуратуру Житомирської області», - повідомляє Держфінінспекція.

Як повідомляв Житомир.info, у жовтні 2015 року Держфінінспекція перевірила відділи освіти у двох районах області і виявила фінансові і матеріальні втрати на загальну суму майже 600 тисяч гривень, а посадовці Коростенської колонії перерахували 211 тис. грн державних коштів за неотримане опалення.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі