Влада

Чотири працівники Житомирської міської ради пройдуть повторну атестацію

25 February 2016, 13:38

Чотири працівники Житомирської міської ради проходитимуть повторну атестацію за умови виконання ними рекомендації атестаційної комісії.

Відповідне розпорядження міського голови №110  опубліковане на сайті Житомирської мерії.

« Затвердити рішення атестаційної комісії про

1.1. відповідність Паламарчук Тетяни Михайлівни посаді начальника відділу організаційного забезпечення депутатської діяльності міської ради за умови виконання нею рекомендації атестаційної комісії та провести повторне атестування 21 березня 2016 року;

1.2. відповідність Фатхі Геннадія Вікторовича посаді провідного спеціаліста відділу з питань фізичної культури та спорту управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради за умови виконання ним рекомендації атестаційної комісії та провести повторне атестування 29 квітня 2016 року;

1.3. відповідність Кур’яти Вадима Цезаровича посаді завідувача сектору з профілактики злочинності, запобігання бездоглядності дітей служби у справах дітей міської ради за умови виконання ним рекомендації атестаційної комісії та провести повторне атестування 16 травня 2016 року;

1.4. відповідність Чижевського Віктора Миколайовича посаді головного спеціаліста сектору з профілактики злочинності, запобігання бездоглядності дітей служби у справах дітей міської ради за умови виконання ним рекомендації атестаційної комісії та провести повторне атестування 16 травня 2016 року», –йдеться в розпорядженні.

Рішення про звільнення чи поновлення на роботі керівника управління капітального будівництва Дмитра Болейка, який не пройшов атестацію, приймає міський голова.

«Болейка не було в рішенні атестаційної комісії, що він повинен проходити переатестацію. Про звільнення чи подальшу його роботу приймає міський голова своїм особистим рішенням», – зазначила секретар міської ради Наталія Чиж.

Як повідомляв Житомир.info, керівник одного з управлінь Житомирської міської ради не пройшов переатестацію,  Ще двом працівникам  дали «випробувальний термін» через порушення трудової дисципліни.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі