Місто

У Житомирі встановили зупинку біля переходу, де загинула дівчина

26 February 2016, 13:37

Біля Житомирського вищого професійного технологічного училища на вулиці Баранова, 72 КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» 26 лютого встановила зупинку.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира».

«Директор Житомирського вищого професійного технологічного училища Петро Градовський розповів, що після трагічного випадку восени, коли дівчина потрапила під колеса автомобіля неподалік навчального закладу, написав звернення до міського голови, щоб встановили зупинку», – йдеться в повідомленні.

«Ми відреагували на звернення, зробили площадку та встановили зупинку громадського транспорту і відтепер містяни будуть чекати маршрутку на під деревом, а на зупинці. На сьогоднішній день відбувається інвентаризація усіх зупинок міста, якщо вони в аварійному технічному стані – в Інспекції планують демонтувати їх та встановити нові», - зазначив начальник КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Юрій Юзвинський.

Як повідомляв Житомир.info, мама студентки житомирського училища, просила владу убезпечити пішохідний перехід, на якому 6 вересня 2015 року автомобіль збив її доньку, яка через 1.5 місяці померла в лікарні.

Фото КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира»

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі