Події

У Бердичеві до лікарні з 40% опіків потрапив 19-річний хлопець, якого на кладовищі підпалив знайомий

29 February 2016, 13:03

У Бердичеві Житомирської області 29 лютого на місцевому кладовищі раніше судимий чоловік облив займистою речовиною та підпалив одяг 19-річного хлопця. Внаслідок підпалу хлопець отримав опіки близько 40% тіла.

Про це повідомляють на сайті ГУ Нацполіції в Житомирській області.

«Лікарі констатували у 19-річного потерпілого опіки близько 40% тіла. Нині він перебуває у реанімаційному відділені. З місця події працівники слідчо-оперативної групи вилучили низку речових доказів та встановили свідків. Поліцейські з’ясували, що упродовж вечора потерпілий та його знайомий, раніше судимий 32-річний місцевий житель, відпочивали у розважальних закладах райцентру. Там старший з чоловіків почав вимагати гроші, попередньо, 5 тисяч гривень. Близько 3.00 вони разом поїхали на місцеве кладовище, де під час суперечки і сталося загоряння хлопця. Більш детальні обставини з’ясовуються у ході досудового розслідування. Відомо, що одяг на потерпілому загасили, він переодягнувся. Чоловіки повернулися до розважального закладу. Лише уранці хлопця з дому було доставлено з опіками до лікарні. Потерпілий раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності», – йдеться в повідомленні.

Відомості про подію  внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією ч. 4 ст. 189 (Вимагання, поєднане із заподіянням тяжкого тілесного ушкодження) Кримінального кодексу України. Особу чоловіка, причетного до події, встановлено, нині триває його розшук. Відповідно до законодавства за такі дії передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

Детальніше дивіться тут

Як повідомляв Житомир.info,  минулого року 49-річний житель Житомирської області вбив односельчанина і підпалив його тіло в лісі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі