Події

Батько 17-річного юнака, якому охоронець нічного клубу зламав щелепу, звернувся за допомогою до комісії Житомирської облради

11 March 2016, 15:53

11 березня батько юнака, якого побили у нічному клубі, звернувся до комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності Житомирської обласної ради за допомогою. На засідання комісії був присутній також заступника начальника Житомирської Нацполіції Юрій Лебідь.

Петро Обезюк обурений роботою правоохоронців, які не розслідують належним чином напад охоронця нічного клубу Житомира на його сина. Юнаку у чотирьох місцях зламали щелепу, наразі він переніс дві операції і не може навіть самостійно харчуватися.

«7 березня близько 12 ночі моя дитина була побита охоронцем нічного клубу INDIGO. Дитині 17 років. Зір -30. Він не бачив навіть людину, яка її била. Цікавить наступне – його побила людина, вивела на вулицю, тобто він був адекватний і слухався команди. Значить, ніякої загрози він не представляв. Йому зламали нижню щелепу в чотирьох місцях, вибивши два зуба. Йому щойно зробили другу операцію з видалення зубів, які в нього вже ніколи не вилізуть. Буду жалітися на те, що після побиття мого сина він з телефону свого товариша викликав поліцію, яка прибула на місце події, не затримала нікого і вияснивши, що дитині 17 років, поставила його перед фактом, що він не може написати заяву, не доставила його у лікарню, нікуди не супроводила. Я зараз скаржуся на повну бездіяльність поліції», – розповідає чоловік.

Голова постійної комісії запропонував звернутися до міської влади з проханням перевірити роботу нічного клубу.

«Треба перевірити чи є взагалі дозволи на роботу в нічний час, а якщо такі дозоли є , то їх треба відкликати до того часу, поки не буде наведений порядок. Я не думаю, що поліція чи громадяни повинні умовляти власників цих закладів, навести порядок, щоб не калічили людей, поки не доведуть, що у них все в порядку з розливанням спиртних напоїв неповнолітніми і так далі», –вважає Сидір Кізін.

Батько юнака звернувся до Юрія Лебедя з проханням взяти справу на особистий контроль.

Версію події від охоронців нічного клубу читайте тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі