Місто

У житомирському нічному клубі кажуть, що юнака охорона не била, а вивела з приміщення за непристойну поведінку

11 March 2016, 17:43

17-річного юнака, якому за словами батька, охоронець  нічного клубу INDIGO зламав щелепу, ніхто з охорони закладу не бив. Хлопцю зробили зауваження за непристойну поведінку і просто вивели з приміщення.

Про це Житомир.info розповів консультант по охороні нічного клубу INDIGO Микола Кондратюк.

«Цей юнак знаходився в клубі, розпочав на тансполі роздягати дівчину, підійшло два охоронця, зробили йому зауваження і він розпочав їх там крити брутальною лайкою. Його взяли за руки і вивели з танспола, зірвали з нього лєнточку і відправили на вулицю. Більше до нього ніхто не підходив, два охоронці вернулися в клуб, а два охоронці залишилися на вході з адміністратором. Через деякий час він приїхав з міліцією і сказав, що його побила охорона. Я позвав охорону, зайшла вся охорона з міліцією і я його запитав: Хто тебе з охорони побив, покажи, будь ласка, пальцем? Він сказав, що цієї людини тут немає. Я кажу: Чому ти так говориш, що тебе побила охорона?. Він сказав: Ну вони мені так сказали. В нас охорона одягнена в чорних світерах з написом на спині. Хлопці повернулися і показали йому напис. Він сказав, що тут цієї людини немає, тоді кажу, вибачай, ось з міліцією шукайте, розбирайтесь. На цьому весь інцидент з ним був вичерпаний», – розповів консультант по охороні нічного клубу INDIGO Микола Кондратюк.

Він також розказав, що  хлопець з компанією прийшли вже на підпитку. Юнак був з дівчиною, яка, за словами охоронця, теж вела себе дуже дивно.

Як повідомляв Житомир.info, батько 17-річного юнака, якому охоронець нічного клубу зламав щелепу, звернувся за допомогою до комісії Житомирської облради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі