Події

П’яний таксист, якого затримали у Житомирі, є київським копом, - патрульна поліція

13 March 2016, 10:23

Водій таксі, якого зранку 12 березня затримали на Богунії в Житомирі, - це співробітник патрульної поліції міста Києва.

Про це йдеться на сторінці патрульної поліції України у Facebook.

«Сьогодні вранці (12 березня – ред.) в Житомирі поліцейські за орієнтуванням про п’яного за кермом зупинили таксі. Водієм був патрульний поліцейський з Києва.

Чоловік від проходження огляду на стан алкосп’яніння, незважаючи на видимі ознаки, відмовився як через алкотестер, так і в медзакладі. Окрім того, поведінка його була не гідною працівника патрульної поліції. На патрульного склали два адмінпротоколи за 126 та 130 статтями. Інспектор з особового складу забрав його до відділу поліції. Також службова перевірка встановить, чому патрульний був за кермом таксі», - йдеться у повідомленні.

 

Сьогодні вранці в Житомирі поліцейські за орієнтуванням про п’яного за кермом зупинили таксі. Водієм був патрульний полі...

Опубліковано Патрульна поліція України 12 березень 2016 р.

У дописі відзначається, що патрульні поліцейські дуже обурені ганебним вчинком колеги. Рішення по ньому будуть ухвалювати з усією серйозністю.

«Таким, як він, не місце в новій патрульній поліції. Після перевірки його буде звільнено. Перед законом усі рівні!», - зазначається у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 12 березня в Житомирі на Богунії поліція наздогнала таксі, водій якого перебував у неадекватному стані.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі